Gastro

tovább olvasom

Almalap-Garamváriné Csanálosi Andrea

A Hazahúzó Garamváriné Csanálosi Andreánál járt, a Kelet-Mecsekben található Hosszúhetényben. 

>

tovább olvasom

Hogyan készül a lélekmadár?

 

 

Hogyan készül a Lélekmadár? Tóth Árpád a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Védjegyes kézművese megmutatja ebben a videóban! 

 

 
>

tovább olvasom

A vadon ízei-Baranyai ökoszakácskönyv

Milyen finomságokat kínál a természet!

 

>

tovább olvasom

Joghurtos paradicsomsaláta

Egy joghurtos paradicsomsaláta receptet próbáltunk ki medvehagymás bigyóval.

>

tovább olvasom

Homoki fehér spárgából készült ételek

A kiskunsági Gedeon-tanya ajánlásával :)

>

tovább olvasom

Tepsis szejtán ( búzahús) rozmaringos krumplival

A kiskunsági termelők ajánlásával :)

>

tovább olvasom

Lekváros tejespite

A kiskunsági termelők ajánlásával :)

>

tovább olvasom

Kolbászos rántotta füstölt sajttal

A kiskunsági termelők ajánlásával :)

>

tovább olvasom

Szilvásváradi pisztráng igényeseknek

Avagy miért esznek ócska, hormonos táppal nevelt halat a magyarok?

>

tovább olvasom

Medvehagymás túrós béles

A hagyományos ormánsági ételek között szereplő, túrós béles ízvilágát bolondítottuk meg egy védjegyes termékünk, a medvehagyma pesztó felhasználásával.

>

tovább olvasom

Őrségi dödölle Szőke András ajánlásával

Van itthon a faluban egy sparhertem, én azon készítem, de lakótelepen, egy háromlángos gáztűzhelyen is megoldható.
Régen a szegény emberek, paraszti családok körében népszerű volt. Nagyon izgalmasan lehet variálni az alapot.

>

tovább olvasom

Levendulás receptek

A levendulát a gyógyítás mellett az élet számtalan egyéb területén is bátran lehet használni: kertben, fürdőszobában, háztartásban, állattartásban - és természetesen a konyhában. A következő recepteket a levendulát kedvelő konyhatündérek számára gyűjtöttük.

 

 

>