keresett kifejezés...
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében
tovább olvasom
A Hazahúzó Garamváriné Csanálosi Andreánál járt, a Kelet-Mecsekben található Hosszúhetényben.
Hogyan készül a Lélekmadár? Tóth Árpád a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság Védjegyes kézművese megmutatja ebben a videóban! :)
Milyen finomságokat kínál a természet!
Egy joghurtos paradicsomsaláta receptet próbáltunk ki medvehagymás bigyóval.
A kiskunsági Gedeon-tanya ajánlásával :)
A kiskunsági termelők ajánlásával :)
Avagy miért esznek ócska, hormonos táppal nevelt halat a magyarok?
A hagyományos ormánsági ételek között szereplő, túrós béles ízvilágát bolondítottuk meg egy védjegyes termékünk, a medvehagyma pesztó felhasználásával.
Van itthon a faluban egy sparhertem, én azon készítem, de lakótelepen, egy háromlángos gáztűzhelyen is megoldható. Régen a szegény emberek, paraszti családok körében népszerű volt. Nagyon izgalmasan lehet variálni az alapot.
A levendulát a gyógyítás mellett az élet számtalan egyéb területén is bátran lehet használni: kertben, fürdőszobában, háztartásban, állattartásban - és természetesen a konyhában. A következő recepteket a levendulát kedvelő konyhatündérek számára gyűjtöttük.