Szürkemarha szalámik

Szürkemarha csemege szalámi nemespenész bevonattal

Szürkemarha-húsból valamint sertés szalonnából készítjük, és különleges, illatos fűszereket adunk hozzá, amelyek szépen, harmonikusan kiemelik a marhahús eredeti ízét és illatát. Ennek a szaláminak az elkészítése roppant időigényes. 15 héten át érleljük, miközben kialakítjuk rajta az ízeket elmélyítő nemespenész bevonatot.

Összetétele: magyar szürkemarha-hús, sertés szalonna, pác-só, fűszerek, porcukor.

Szürkemarha csemege paprikás szalámi

Szürkemarha húsból, sertés szalonnából és saját termesztésű paprikából készítjük. Ebben a szalámiban nagyon jól érezhető a szürkemarha-hús telt íze és zamata. A fűszereken kívül nem adunk hozzá semmilyen ízfokozót és mesterséges adalékanyagot. Mint minden szürkemarha-készítményünk, ez is garantáltan mentes a kergemarha kórtól.

Összetétele: magyar szürkemarha-hús, sertés szalonna, tengeri só, paprika, bors, köménymag, fokhagyma, porcukor.

Szürkemarha csípős paprikás szalámi

Szürkemarha-húsból, sertés szalonnából és saját termesztésű paprikából készítjük. Nagyon jól érezhető benne a szürkemarha-hús telt íze és zamata. A fűszereken kívül nem tartalmaz semmilyen ízfokozót vagy mesterséges adalékanyagot. Mint minden szürkemarha-készítményünk, ez is garantáltan mentes a kergemarha kórtól.

Összetétele: magyar szürkemarha-hús, sertés szalonna, tengeri só, saját termesztésű paprika, csípős paprika, bors, köménymag, fokhagyma, porcukor.

Szürkemarha fokhagymás szalámi

Szürkemarha-húst, sertésszalonnát, és fokhagymát használunk az elkészítéséhez. Igazi, tradicionális vidéki íz, azokból az időkből, amikor még nem használtak minden hús töltelékhez paprikát. Ehhez a szalámihoz mi sem adunk paprikát. Mint minden szürkemarha-készítményünk, ez is garantáltan mentes a kergemarha kórtól.

Összetétele: magyar szürkemarha-hús, sertés szalonna, pác-só, fűszerek, porcukor

Kapcsolódó termelők