Fruktárium pálinkák

A Fruktárium számára – családi kötődés okán – a pálinka készítés, és az egyéb gyümölcs termékek előállítása mindenekelőtt azt a célt szolgálja, hogy felhívja a figyelmet a térség természeti gazdaságára és legalább alkalmi jelleggel munkahelyet teremtsen. Nem a tömeggyártás, hanem prémium minőség, és professzionálisan kidolgozott arculattal való megjelenés a cél. A szortiment:
 
  • Bódító Bodzapálinka 44 %; Kólintó Bodzapálinka 50 %
  • Hódító Mézes Kökénylikőr 38 %;  Bódító Kökénypálinka 44%; Kólintó Kökénypálinka 50%;
  • Bódító Sompálinka 44%; Kólintó Sompálinka 50%;
  • Bódító Vadalmapálinka 44%; Kólintó Vadalmapálinka 50%;
  • Bódító Vadkörtepálinka  44%;  Kólintó Vadkörtepálinka 50%;
  • Bódító Konkordi Szőlőpálinka 44%;
  • Hódító Mézes Szilvalikőr 38%; Bódító Szilvapálinka 44%; Kólintó szilvapálinka 50%.
A fantázianevek a párlat töménységére vonatkoznak, egyben a címke grafikák illusztrációi is."
 
Az évi feldolgozott gyümölcsmennyiség 200-400 mázsa, mintegy 2000-4000 db 0,35 literes palack, a terméshozam és minőség függvényében. Bolthálózatokban történő értékesítés nincs, tekintetbe véve, hogy az igényelt párlatmennyiséget az alapanyag hozzáférés területi korlátja miatt folyamatosan nem tudják biztosítani. Az értékesítés elsősorban személyes, a Kft tagok kapcsolati rendszerén keresztül, továbbá a Budai Várban megrendezésre kerülő pálinkafesztiválokon történik. 
 
A termékeladásnak ez a módja lehetőséget teremt az Aggteleki-karszt természeti és épített gazdagságának reklámjára is. A Trizsben megnyílt, szintén végjegyes minősítésű Fruktárium Vendégház egy további, állandó értékesítési pont.