Eperfa Kids Kft.

Az Eperfa márkát 2014 decemberében hoztuk létre, mely azóta is két évente új kollekcióval bővül. Célunk, hogy a gyerekek karnyújtásnyi távolságán belül lévő állatokat és növényeket játékká változtatva megismertessük velük. Ezálltal ne csak a szorosan vett környezetünk szeretetére tanitsuk a gyerekeket, de a védelmére is felhivjuk a figyelmet.
Játékaink hagyományos fajátékok, melyek természetes alapanyagokból, javarészt bükkfából és gyertyánból készülnek, gyapjú, pamut és bőr kiegészitőkkel.


Alapanyagaink döntő többsége Magyarországon, kézzel, vagy kisszériás körülmények között gyártott nyersanyag, melyekből Budapest szoros vonzáskörzetén belüli kis családi műhelyekben, vagy államilag támogatott, szociálisan vagy fizikailag rászoruló mesterembereket foglalkoztató műhelyekben készülnek a játékok.
Minden, álltalunk használt alapanyag, belértve a festékeket, ragasztókat, viaszokat és olajokat gyerekbarát tanusitvánnyal rendelkezik és az általunk ismert legjobb minőséget képviseli.


Az Eperfával részesei voltunk a MOME+ Inkubációs Program-nak. A játékokat Amerikában, Európában, Ausztráliában és a tengerentúlon is számtalan viszonteladónál forgalmazzák. Jelen vannak a Szingapúri Red Dot Design Museum-ban, a Diptique Paris Special Home Collection-ben, az Egyesült Államok egyik piacvezető gyerek design hálózatán a Fair-en és Farnaciaország egyik legkedveltebb online kids design felületén, az Ankorstore-on is. A játékokat beválogatták a spanyol FairChanges-be, a francia AirFrance magazinba, a dán Milk Japon-ba. Megjelent a 2018-as Firenze Design Week E-Pitti-n, 2019-ben pedig a Milan Design Week-en. Tagja az Afilii design közösségének, ami európa legismertebb játék design gyártóit fogja össze. 2021-ben pedig elnyertük a Highlights of Hungary különdiját a Forbs magazin ajánlására.

 

Elérhetőségeink:

Eperfa Kids Kft.

Tel.: +36 20 572 2252

E-mail: hello@eperfa.com

Facebook: Eperfa Kids

Instagram: Eperfa Kids 

Kapcsolódó termékek