Kéri Márta

Az olajos magvak jótékony hatása immunrendszer erősítő és anyagcsere serkentő tulajdonságában rejlik. Többszörösen telítetlen zsírsav tartalmuk hozzájárul a normális anyagcsere kialakulásához, valamint számos más előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, melyek segítenek a szervezetben kialakult egészségügyi problémák leküzdésében.
Piaci árusítással, viszonteladók kiszolgálásával 2013. decemberében nyíltam meg a nagyközönség felé. Kezdetben napraforgó, illetve tökmagkrémeket készítettem, majd az egyre gyarapodó tudatos vásárlóközönség igényeinek hatására fokozatosan bővítettem a termékskálát. Ma már 13 féle terméket gyártok, családtagjaim bevonásával.
2014. óta az Éltető Balaton Felvidék Egyesületének tagja vagyok. 2014. novemberében részt vettem termékeimmel az I. Bakonyi Gasztro Kupán, ahol kiváló helyi termékminősítést nyertem el magoskrémjeimmel. 2015. júniusában a Balaton-felvidéki Nemzeti Parki Termék Védjegy elismerésében részesültem.
A magos krémeket kezdetben kúraszerűen adagolva, majd fokozatosan beleépítve a napi étrendbe reformáltam meg családom étkezését. Kitűnően alkalmasak akár magukban fogyasztva, akár pirítósra kenve, de saláta feltétként, vagy krémlevesek tálalásához is.  Felhasználásának csak a fantázia szab határt, ételeink íz világát gazdagítva.

Elérhetőségek:

Cím: 8248 Nemesvámos Kossuth L. utca 287.
Web: http://okoshirdetes.hu/magoskremek/
Facebook: https://www.facebook.com/magoskremek
Tel: 30/5292790
E-mail: magoskremek@gmail.com

Térkép >>

 

Kapcsolódó termékek