Csicsőrke lekvár

Először saját kedvtelésre, később a barátok, kollégák biztatására már értékesítésre is készítettünk lekvárokat. Pl. a Vodka narancs lekvár poénból készült, a régi házibulik emlékére. Vagy a Chili dzsem aminél a tűréshatárokat próbálgattuk, de természetesen közönség elé már szolid, tompított változatban készült.
Már negyedik éve kistermelőként  készítem termékeimet kis családommal  együtt. Ezek a  lekvárok, dzsemek különlegességek, szörpök  valóban kézműves, házi termékek. Nem gépsoron készülnek, nem targoncával rakodunk. Nincsenek alkalmazottaink. A mi kis családunk együtt gyűjti, szedi a gyümölcsöket a család kertjeiből.  Kézzel mossuk, hámozzuk, daraboljuk, passzírozzuk, töltjük, palackozzuk és címkézzük. Mintha magunknak készítenénk. Amit mi nem ennénk szívesen, azt másnak sem adjuk !  Tartósítószer és adalékanyagok nélkül készülnek!  Megőrizzük a gyümölcsök eredeti ízét, színét, aromáját és a vitaminokat is megpróbáljuk.
Mivel nagyon sok a cukorbeteg és a diétázó, ezért készítünk , stevia-eritrit keverékkel  és cukor nélkül is lekvárokat.
Elég nagy az érdeklődés ezen termékek iránt, mivel mindenki törekszik az egészsége megóvására. 
Több neves borásznak készítünk „saját” lekvárt a boraik mellé. Így már Japánba, Svájcba, Floridába, Finnországba is eljutott egy-két termékünk. 
Egy pár vinotékában , Tokaj-hegyaljai szállodában és vendégházban, Paleo üzletekben, delikáteszben  lehet találkozni a lekvárjainkkal, szörpjeinkkel.  
Az is nagyon fontos, hogy visszajelzéseket kapjunk a vevőinktől, elégedettségükről.
Cukrász, szakács végzettséggel rendelkezem, ami ugyan nem sokat számít mert a „kovács” a „takács” a „lovász” is tud lekvárt főzni ) de Bodrogkeresztúri Csicsörke lekvárt, csak mi !
További információ:
Kovács Gyula
3916 Bodrogkeresztúr, Kossuth u. 114
Tel: 06-47-396-515, 06-20-667-2686, 06-30-275-1041
info@csicsorke.hu