FERTŐ-HANSÁG NEMZETI PARK IGAZGATÓSÁG PÁLYÁZATA

FELHÍVÁS

A Fertő-Hanság Nemzeti Parki Termék védjegy kérelmezésére

Védjegyet kívánunk adományozni azoknak a jellegzetes, helyi előállítású termékeknek, amelyek a Fertő- Hanság Nemzeti Park Igazgatóság működési területén, természetvédelmi oltalom alatt álló területen (nemzeti park, tájvédelmi körzet, természetvédelmi terület, Natura 2000) termeltek, vagy készítettek, és előállításuk a természet védelmével összhangban történik.

 

Pályázni az alábbi kategóriákban lehet:

élelmiszer termékek

kézműves termékek

 

A védjegy célja

A helyi termelésű és előállítású termékek és szolgáltatások népszerűsítése, piacra jutásuk, valamint a megbecsülésük növelésének elősegítése, a hagyományos mesterséges megőrzése, továbbá a természettel harmonikus gazdálkodás elősegítése.

További  információk: http://nemzetiparkitermek.hu/vedjegy/

Pályázati csomag

A védjegy elnyeréséhez védjegyhasználati kérelmet kell benyújtani, melyet a Nemzeti Parki Tanúsítványi Bizottság bírál el.  A pályázathoz szükséges dokumentumok elérhetők a Fertő- Hanság Nemzeti Park Igazgatóság titkárságán (Sarród, Rév-Kócsagvár Pf.:4.), vagy letölthető az Igazgatóság honlapjáról: https://www.ferto-hansag.hu/nemzeti-parki-termek.html

Benyújtás módja

A kérelmet egy példányban, termékmintával együtt postai úton vagy személyesen a Fertő- Hanság Nemzeti Park Igazgatósághoz kell eljuttatni 2020. június 30-ig. (Romlandó termékek esetén a termékminta leadásáról előzetes egyeztetés szükséges.)

 

További információk:

Práznek Beatrix

tel.: +36 30 353 8067

e-mail:praznek.beatrix@fhnp.hu