BOGÁRZÓI TANYANAP KÓSTOLÁSSAL!

                                                 

A Körös-Maros Nemzeti Park védjegyes termelője a 9.00 órakor kezdődő program keretében fejési, gomolyakészítési, körmölési és nyírási bemutatót is tart. A résztvevők megkóstolhatják (és meg is vásárolhatják) a természetes, hagyományos módon, családi receptek alapján készült juhgomolyát és juhtúrót, amellyel a Család a közelmúltban megrendezett OMÉK-on kiérdemelte a HÍR (Hagyományok–Ízek– Régiók) védjegyet.

A gyermekeket állatsimogató várja, s közös ordás lepény és juhtúrós kenyérlángos sütésre is lehetőség nyílik. Délben asztalra kerül a finom birkapörkölt (2000 Ft-os áron), amely mellé szódavíz és kávé is jár. 

Dani János a családi tradíciót folytatva juhászattal foglalkozik Makó-Rákoson. Őstermelőként cigája juhokat tart. A Családi gazdaságban sokféle termék készül: bogárzói füstölt juhgomolya, bogárzói juhgomolya, bogárzói orda, juhtúró, natúr/füstölt fokhagymás juhgomolya, natúr/füstölt köményes juhgomolya, natúr joghurt juhtejből, meggyes joghurt juhtejből.

A Bogárzói Tanyanapon CSAK előzetes bejelentkezéssel lehet részt venni. További információk és jelentkezés Daniné Zsuzsánál a 06-30/569-18-07-es telefonszámon.