Medvehagymás friss sajt

A termék bemutatása:
"A sajt tej, oltó, kultúra, medvehagyma és só felhasználásával készül. Friss, nyers tejjel dolgozunk, hogy minél több vitamin és ásványi anyag maradjon a kész termékben. Hagyományos eljárásokkal dolgozunk. A tejet felmelegítjük, beoltjuk, a kádmunka során aprítjuk, utómelegítjük végül formákba rakjuk. Másnap sózzuk, szikkasztjuk. Így kerül a vásárlók asztalára.

A medvehagymás friss sajtunk idényjelleggel, a tavaszi hónapokban érhető el. Így tudjuk biztosítani a frisseséget. Termékünket igény szerinti mennyiségben rendelésre készítjük. De elérhető a csornai és a mosonmagyaróvári piacokon is. Átlagosan havi 8-10 kg-ot készítünk belőle."

Kriskóné Szabó Zsófia
(a sajt készítője)

 

Kapcsolódó termelők