Bartók Zoltán Szedervarázs

Családi vállalkozásunk, a Szedervarázs alapötlete, 2009. szilveszter estéjén fogalmazódott meg egy baráti beszélgetés során. Az volt az elképzelésünk, hogy fekete szederből olyan kézműves, valódi értéket képviselő termékeket készítsünk, melyek természetesek, egészségesek és ízletesek.

Az első év volt a szárnypróbálgatás, rengeteg tapasztalatot szereztünk, az ültetvény művelésétől kezdve, a technológia kialakításán keresztül, a fogyasztói igények felméréséig és kielégítéséig. Ezek alapján valósítottuk meg 2011-ben Szedervarázs vállalkozásunkat.

Jelenleg Eger határában egy 0,6 hektáros egybefüggő, saját művelésű ültetvényen kiemelkedően jó értékekkel rendelkező Thornfree fajtával dolgozunk. Ebből a kuriózumnak számító gyümölcsből, nagy odafigyeléssel, gondos szakértelemmel készítjük termékeinket, melyeket igényesen csomagolunk. Jelenleg 7 féle fekete szederből készült házi finomság kapható: lekvár, chutney, befőtt, öntet, szörp, bonbon és magörlemények. Az utóbbi években a szedres termékcsalád kiegészült bodza- és levendula szörppel.

Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot a termékeink iránt érdeklődőkkel, ezért szívesen részt veszünk különböző programokon, rendezvényeken, vásárokon, amelyek gasztronómiával, hagyományőrzéssel, és különböző kézműves termékek készítésével kapcsolatosak.

Üdvözlettel:
Bartók Zoltán

Keress fel!

Telefonon
06 20 316 5563

E-mail-ben

szedervarazs@gmail.com

Személyesen
3300 Eger, Mária utca 3.

Kapcsolódó termékek