bio szőlőmag őrlemény

A szőlőmag a természet egyik leghatásosabb antioxidánsa, amit már Szent- Györgyi Albert is megállapított.

Kutatások szerint az öregedési és az általános leépülési folyamatokban jelentős szerepet játszanak a szabad gyökök. Ezek negatív hatásait semlegesíthetik a szőlőmagőrleményben nagy töménységben jelen lévő polifenol vegyületek, melyek antioxidáns hatása a C-vitaminnál hússzor, az E-vitaminnál ötvenszer erősebb.

Ajánljuk keringési problémák megelőzésére, allergia enyhítésére, immun-erősítésre. Ezen kívül védheti és erősítheti a kötőszövetet, elősegítheti a bőr rugalmasságát, mivel stabilizálja a kollagént és az elasztint. Segíthet az izületek egészségének megtartásában, jelentősen csökkentheti a gyulladásokat. Egyes hatóanyagai képesek átjutni a véragy-gáton is, így megóvhatják az agysejteket a szabad gyökök roncsoló hatásaitól. Segíthet a koleszterin szint beállításában.

Az Anna Borház szőlőmag őrleménye a friss, ki nem erjesztett vörös szőlőből származik, és préselés után azonnal feldolgozzuk, így hatóanyagait maximálisan meg tudjuk őrizni. A szőlőmag teljes olajmennyiségét tartalmazza! Egészsége megőrzése érdekében minden korosztálynak ajánljuk.

Az OÉTI által értékelt és szakvéleménnyel ellátott étrendkiegészítő készítmény.

OÉTI not. szám: 12396/2013

Ellenőrizte:

Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. HU-ÖKO 01

Adagolás: naponta egy kávéskanálnyi mennyiség (2 g). Egy csomag kb. 50 napra elég.

Tárolása: száraz, napfénytől védett helyen. Hőmérsékleti ingadozások a hatóanyagot nem, de a csomagolást  károsítják.

Figyelem! Szedése előtt kérje ki orvosa véleményét! Nem helyettesíti az egészséges életmódot, vegyes étrendet és az orvosi ellátást!

Kapcsolódó termelők