BeeBor mézbor

BeeBor mézbor

A BeeBor védjegyoltalommal bíró különleges mézbor, melyet Homoki Iván méhész és borász készít az Ócsai Tájvédelmi Körzetben lévő saját családi méhészetben termelt többszörösen elismert magas minőségű fajtamézeiből.

A BeeBor készítése során semmilyen permetezett gyümölcs, más bor, must vagy mesterséges adalék nem kerül felhasználásra. A 12-13 v/v % alkoholtartalmát kizárólag a méz erjedése adja. A titkos recept alapján készült ital elegáns, tiszta, fényes, borostyán színű, összetetten finom, kissé fűszeres virágillatú. Nem csupán édes, hanem egy nagyon összetett, hosszan lecsengő ízvilággal bíró bársonyos, kerek, harmonikus összhatású desszertbor. Finom savai a mézből fakadó édességgel egyensúlyt tartanak. Benne a mézek sajátságos aromái az erjedést követő érlelés során BeeBor-rá nemesednek.

A BeeBor az Összetartozás itala, beszélgetős, kortyolgatós ital, melyet közösen elfogyasztva egymásra hangolja a lelkeket, megerősíti a barátságot, kibékítheti az egymás ellen feszülőket.

Javasoljuk, fogyasztás előtt 4-5ºC-ra hűtve kezdeni a kóstolást. A BeeBor-t elsősorban önmagában, vagy sós ételekhez társítva fogyasszuk. Harmonikus kiegészítője lehet egy különleges füstölt sonkának, libamájnak, halételnek vagy sülteknek.

Örömmel ajánlom borunkat! 

Homoki Iván mézborász

BEEBOR Első Magyar Mézbor Manufaktúra Kft.

2370 Dabas József Attila u. 38.

Honlap: mezbor-beebor.hu

Telefon: 06 30 879 8790