Faragó Marianna
Saját tartású és a Tarna Hús Kft-től származó sertéseket dolgoznak fel családi vállalkozásban. Nagyapáink receptje szerint, hagyományos alapanyagok felhasználásával állítják elő termékeiket, így ízfokozókat, színezékeket, és egyéb mesterséges adalékanyagokat nem használnak. Termékeiket elsősorban a legnagyobb minőséget elváró éttermeknek, szállodáknak készítik rendelésre, de fontosnak tartják a lakossági vásárlók kiszolgálását is. Készítményeiket tartósítószer érzékenyek, allergiások is fogyaszthatják.
Náluk egy füstölt szalonna elkészítési ideje 17-21 nap – nem gyorsítanak a folyamatokon, rengeteg élő munka befektetésével állítják elő élelmiszereiket. Minden általuk feldolgozott sertést perzselnek.
Termékeik: füstölt sertés kolbász és szalonna
3325 Noszvaj, Síkfőkút u. 24.
30/9831-825
www.honvedhusker.hu