Biomag-Malom Kft.

Németh István vagyok, feleségemmel, Erikával 1993-ban alapítottuk mezőgazdasági vállalkozásunkat, azóta foglalkozunk ökológiai gabona- és zöldségtermesztéssel, 2003-óta almatermesztéssel is.
A föld szeretete mindkettőnk életébe családi hagyományként ívódott be, ez adott alapot ahhoz, hogy szívvel-lélekkel megalapítsuk gazdaságunkat. A megszerzett tudás birtokában, a Rábcakapi határában található 20 hektáros kisbirtokon teljes odaadással és bizalommal belevágtunk az ökológiai gazdálkodásba.
A gazdaság mára egy 150 hektáros (30 hektár zöldségféle, 120 hektár gabona) ökológiai mintagazdasággá nőtte ki magát, miközben a megtermelt növények palettája folyamatosan bővült az évek folyamán. A szorgalmas munkának és az elnyert pályázatoknak köszönhetően a korszerű követelményeknek megfelelő gépparkot és hűtőházrendszert tudtunk kialakítani, valamint rendelkezünk egy köves őrlésű malommal és pelyhesítővel is, mely főként a saját gabonaféléink feldolgozására szolgál.
Terményeink java részét a budapesti Öko-piacra szállítjuk, de üzleti kapcsolatban állunk a hanságligeti HIPP Kft-vel, a budapesti Biopont Kft-vel, valamint a szarvasi Biohungaricum Kft-vel, valamint több kisebb bio bolttal is.

Termékei: Hántolt bioköles

Rábcakapi Biokertészet és Biomag Malom Kft.

Cím: 9165. Rábcakapi, Fő utca 31.
Tel.: +3670/453-8798 vagy +3630/682-6086
E-mail: info@biokerteszet.com
Honlap: www.biokerteszet.com

 

Kapcsolódó termékek